У Києві в ніч на неділю, 13 вересня, сталася масштабна пожежа у багатоквартирному будинку. Про це повідомили у ДСНС столиці.

Як зазначається, повідомлення про займання надійшло до вогнеборців близько 3:00 ночі у Деснянському районі. Прибувши на місце події, вони побачили п’ятиповерхівку, охоплену полум’ям. З будинку терміново почали евакуйовувати мешканців, жінок та дітей доводилося знімати з вікон квартир – весь перший поверх будівлі було знищено вогнем.

Загалом врятувати на пожежі вдалося понад три десятки осіб, серед яких – четверо дітей.

Під час рятувальних робіт в квартирі на четвертому поверсі будинку було виявлено хвору 75-річну жінку – постраждала перебувала у важкому стані, без свідомості. Пенсіонерка померла, так і не отямившись.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

За інформацією рятувальників, займання виникло в помешканні на першому поверсі – там проживає людина із психічною хворобою, яка вже декілька разів намагалася підпалити будинок разом зі своєю квартирою. Більш детальні обставини інциденту мають з’ясувати правоохоронці.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що на Прикарпатті відомому журналісту намагалися спалити магазин, чоловік підозрює п'яного чиновника Зеленського

Також портал «Знай.uа» писав, що на Львівщині старшокласник з психічними розладами підпалив школу-інтернат

Також портал «Знай.uа» писав, що на Тернопільщині пенсіонерка-героїня витягла трьох дітей з палаючого будинку: "Мені підказало серце"