У Києві патрульні поліцейські зуміли врятувати життя чоловіка, який втратив велику кількість крові. Про це розповіли у поліції міста.

Як зазначається, двоє патрульних - Сергій Ярошенко та Владислав Філіппов, саме займалися оформленням порушення правил дорожнього руху неподалік від станції метро «Виставковий центр», коли до них підбігла перелякана жінка. Вона розповіла, що під час проведення будівельних робіт чоловік пошкодив собі руку електроінструментом, і тепер стікає кров’ю.

Правоохоронці швидко зорієнтувалися та прибули на місце події. Вони оперативно наклали постраждалому джгут, щоб зупинити кровотечу. В той же час вони викликали бригаду швидкої допомоги та постійно морально підтримували наляканого чоловіка.

На опублікованому відео чутно, як поліцейський запитує у постраждалого, як той почувається.

«Погано – в голові паморочиться і втрачаю свідомість», - відповідає чоловік.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після прибуття медиків поліцейські супроводжували карету швидкої допомоги до лікарні.

Київські патрульні врятували життя чоловікові, який стікав кров'ю Напарники Сергій Ярошенко та Владислав Філіппов оформлювали порушення ПДР поблизу ст. м. Виставковий центр, коли до них звернулася жінка у розпачі. Виявилося, під час виконання будівельних робіт чоловік пошкодив руку електроінструментом, внаслідок чого почалася сильна кровотеча. Патрульні оперативно оцінили ситуацію — відлік ішов на секунди. Швидко та професійно Сергій із Владиславом наклали джгут і зупинили кровотечу. Інспектори викликали швидку та морально підтримували травмованого чоловіка весь час, а після супроводили бригаду швидкої допомоги до медичного закладу. Дякуємо патрульним Києва за врятоване життя. #Kyivpatrol

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 12 september 2020

«Сподіваюся, цей чоловік і його дружина ніколи не називали поліцейських мусорами», - пишуть у коментарях кияни.

«Обом ордена і двотижневу відпустку», «Молодці! Дякую за службу!», - додають українці.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі померла 29-річна породілля з Нігерії, у якої був діагностований коронавірус. Через більше тижня після пологів, вона померла, і лікарі не змогли її врятувати. Хвороба у неї була діагностована вже після операції. У неї відмовило відразу кілька органів.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті родина виховує трьох дітей і потребує допомоги. Середній хлопчик народився зі складним діагнозом, який змушує його голову непомірно рости.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли про казкову долю дівчинки з притулку, яку удочерили в ранньому дитинстві і зробили топ-моделлю. Зараз дівчина допомагає таким же як вона дітям-сиротам знайти сім'ї.