«Новостворені партії, які також наразі вирішують локальні задачі, у разі успіху, в подальшому можуть також еволюціонувати до загальнонаціонального рівня. Зрештою, «Перемога Пальчевського», «Наш край», «Пропозиція» не приховують своїх претензій на загальнонаціональний статус», - пише він.

Щиро кажучи, кумедно чути балаканину про те, що "влада", використовуючи ситуацію з коронавірусом, намагатиметься...

Geplaatst door Валентин Гладких op Vrijdag 11 september 2020

Також політолог розповів, як старі партії використовують місцеву владу для протистояння з Офісом Президента.

«У країні виникла цікава ситуація, коли політичні сили, які втратили владу на загальнонаціональному рівні, зберегли її в органах місцевого самоврядування, а відповідно подекуди використовують органи місцевого самоврядування як майданчики для політичного опонування умовно "центральній владі". Ця тенденція загострилася з наближенням виборів. Думаю, що всі ці виступи міських голів, які з легкої руки журналістів отримали назву "бунт мерів" - явища якраз цього порядку», - вважає Валентин Гладких.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Андрій Пальчевський заявив, що коли його політична влада прийде до влади, то кожного року будуватиме 4 станції метро та 14 дитячих садків.