У Києві неадекватний чоловік влаштував справжнє побоїще своїм рідним і сусідам. Прибулі на виклик поліцейські буквально втратили дар мови від того, що їм довелося побачити і почути. Про це повідомляють у поліції Києва.

Так, правоохоронців близько 2 години ночі викликав батько порушника, якому син у припадку люті відкусив частину пальця. Коли на крики чоловіка прибіг сусід, неадекват побив того лопаткою для взуття. Після цього нападник втік, а постраждалим знадобилася медична допомога.

Як з'ясувалося пізніше, порушник втік недалеко - в приватний сектор по тій же вулиці. Там він схопив собаку і розбив нею вікно в одному з будинків. Забравшись всередину будинку, він напав на сплячу 66-річну господиню. Від криків дружини прокинувся чоловік, який кинувся їй на виручку. Однак неадекват схопив ніж, що лежав на столі, і завдав чоловікові близько десятка ножових поранень. Після цього нападник знову кинувся в перегони.

Патрульні затримали чоловіка, який, імовірно, вчинив декілька злочинів за ніч Близько 2-ї години ночі, 6 вересня, патрульні отримали одразу декілька викликів на вулицю Докучаєвську, що у Солом'янському районі Києва. Заявники повідомили, що чують крики та прохання про допомогу. Автопатрулі миттєво прибули на місце та були вражені побаченим. В одного з чоловіків була відкушена фаланга пальця, інший — мав травми голови. Зі слів потерпілих, чоловік накинувся на свого батька та відкусив йому частину пальця руки. Сусід прибіг на допомогу, але нападник завдав йому численних ударів залізною лопаткою для взуття, а після втік. Їм обом знадобилася допомога медиків. Згодом патрульні отримали ще один виклик у приватний сектор неподалік. Невідомий оголений чоловік розбив собакою вікно та проник до будинку, після чого напав на 66-річну мешканку. Від шуму прокинувся її чоловік та намагався захистити дружину, натомість незнайомець схопив зі столу ніж та завдав йому з десяток ударів, а після втік. Патрульні надали чоловіку допомогу до приїзду медиків та одночасно викликали колег на пошуки нападника. Знайшли чоловіка за 20 хвилин. Він сидів на підвіконні 4 поверху закинутої будівлі. Патрульні затримали його та передали слідчо-оперативній групі. Патрульна поліція Києва (с)

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 11 september 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Знайти його поліцейським вдалося через приблизно 20 хвилин після другого нападу – він сидів на підвіконні четвертого поверху покинутої будівлі.

"Побити лопаткою для взуття і розбити собакою вікно - це сильно», «Не пригадаю, щоб законом заборонено собакою вікно розбити. Так що все путьом", "Скиньте Тарантіно посилання на цю новину», «Осіннє загострення, пішла хвиля», - пишуть кияни.

"Якби 2020 був людиною, він був би цим мужиком", - зазначають у телеграм-каналі "Харків 1654".

Нагадаємо, що самотній дідусь викликав копів заради їжі: "грошей немає, я голодний"

Як повідомляв портал Знай.ua, дніпрян заколювали наркотиками до смерті в психлікарні за "бунт" проти Сталіна: "Центр каральної медицини"

Також портал Знай.ua писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"