У п'ятницю вранці, 11 вересня, на київському вокзалі "бригада" бездомних відмінно спрацювала і обчистила рюкзак перехожої жінки. Ну, майже відмінно, тому що їх все-таки зловили.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише "Київ Оперативний".

Чистка вмісту рюкзака сталася в момент, коли жінка спускалася в потяги на перон. "Команда" оточила пасажирку і витягла гаманець з відділення рюкзака. Поліція дуже швидко затримала всіх.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Деякі із затриманих вам вже знайомі, а деякі до Києва приїхали нещодавно (вгадайте, з якою метою)", - пишуть автори публікації.

Інформація про шахраїв, які представляються контролерами "Закарпатгазу" з'явилася в закарпатських ЗМІ. Схема така: поки псевдоконтролер нібито перевіряє показники лічильника або ж газові прилади, спільник зловмисника скоює крадіжку. Про такий випадок повідомила постраждала особа і в правоохоронні органи, і представникам АТ «Закарпатгаз» минулого тижня, повідомила пресслужба АТ "Закарпатгаз".

Раніше портал "Знай.ua" писав Попередьте близьких: як шахраї за новими схемами наживаються на довірі українців

Також портал "Знай.ua" писав "Lifecell подарував мій номер телефону шахраям": банківські картки українця обчистили попри обіцянки мобільного оператора

Також портал "Знай.ua" писав, що ПриватБанк знову вляпався: Користувач звинуватив співробітницю в шахрайстві