Держспоживслужба закликала батьків, чиї діти навчаються в школі в Києві, повідомляти про неякісне харчування, яке пропонують в їдальнях.

Таку заяву було зроблено після того, як в Facebook мама школяра поскаржилася на якість сніданку і, щоб не бути голослівною, прикріпила фотодоказ.

"Ось такі фото-звіти сніданків у столичних школах почали надходити на нашу сторінку. І обурення батьків цілком зрозуміле. Ми будемо реагувати на скарги і перевіримо викладені факти у зазначеній школі", — пишуть у Держспоживслужбі.

На фото - те, чим повинні снідати учні другого класу в школі № 64 Солом'янського району.

Ось такі фото-звіти сніданків у столичних школах почали надходити на нашу сторінку. І обурення батьків цілком зрозуміле....

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще
Geplaatst door Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві op Dinsdag 8 september 2020

У Держспоживслужбі попросили батьків надсилати подібні фотозвіти на електронну пошту: zvernen@kiev.dpss.gov.ua або за допомогою засобів поштового зв'язку (04053, м.Київ, вул. Некрасівська, 10/8).

"Письмове звернення (у т.ч. електронне) має бути підписане заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути вказана електронна пошта, Поштова адреса, на яку заявнику може бути надіслана відповідь, або відомості про інші засоби зв'язку з ним", — пояснили у відомстві.