У Києві неадекватна жінка розбила всі кавуни в наметі продавця. Дивна витівка потрапила на відео, яке очевидці виклали в телеграм-спільноті «Х**вий Київ».

"І знову в чомусь винні кавуни", - пише автор повідомлення.

На опублікованих кадрах-молода жінка, яка кидає кавуни на асфальт навколо намету, де вони продаються. Ті шматки, які не розбиваються об землю, агресорша топче ногами.

Варто відзначити, що сторопіла продавщиця кавунів навіть не намагається захищати свій товар, а просто з неприхованим подивом спостерігає за тим, що відбувається.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Що стало причиною такої дивної поведінки жінки, незрозуміло. Можливо, між нею і продавцем виник якийсь конфлікт, або незрозуміла агресія по відношенню до кавунів стала наслідком особистих проблем нападниці.

В результаті "кавунового побоїща" весь тротуар перетворився на суцільне рожево-зелене місиво, проте ніхто з перехожих так і не наважився зупинити те, що відбувається.

Нагадаємо, раніше Арбузик здувся: блогер показав, як обманюють покупців, недалеко до отруєння

Як повідомляє портал «Знай.иа» у Херсонській області фермери хочуть запатентувати місцеві кавуни. Вони вважають, що їх ягоди особливі

Також «Знай.иа " писав, що Стало відомо, що вартість херсонських кавунів знизилася майже в два рази після того, як з Херсона до Києва відправили баржу з баштанними - з 2,5-5 грн/кг до 1,5-3,5 грн/кг в оптовій закупівлі