У зв'язку з тим, що Київ потрапив в «помаранчеву» зону карантину по коронавірусу, вже з Понеділка столицю чекають нові обмеження. Про це повідомили в КМДА.

Зокрема, киянам доведеться знову стояти в кілометрових чергах на маршрутки - завантаженість громадського транспорту повинна становити не більше половини сидячих місць в салоні.

Крім того, заборонять проведення масових заходів за участю понад 220 осіб, при цьому на одну людину має припадати 10 квадратних метрів площі приміщення.

Хостели і готелі потрапили під заборону, працювати можуть тільки готелі.

Заняття у вузах і училищах будуть проводитися тільки групами до 20 осіб.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не проводитиметься планова госпіталізація. Винятками стануть: надання медичної допомоги вагітним, новонародженим, онкохворим, паліативним хворим і пацієнтам, для яких існує смертельна загроза.

Робота спортзалів і фітнес-центрів припиняється, якщо в них не може розміститися одна людина на 10 квадратних метрів.

Прийом в дитячі табори, як звичайні, так і оздоровчі, заборонений.

Нагадаємо, схудла - Ольга Фреймут вперше показала себе після перемоги над китайською хворобою.

Як повідомляв Знай.uа, український телеведучий Костянтин Грубич розповів, як вся сім'я заразилася Covid-19: "торкнеться кожного".

Знай.uа писав, Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "відчувати, любити"