У Києві безвісти зникла молода жінка Межевова Ілона Олегівна. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, вона вийшла з дому в ніч на 8 вересня, в районі залізничної станції Дарниця. Весь час до обіду вона була на зв'язку з рідними, проте після обіду зв'язок перервався, а жінку більше ніхто не бачив.

На момент виходу з дому була одягнена в темно-бежеву сукню з поясом білого кольору. При собі мала телефон і банківську карту.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Прикмети зниклої жінки-зеленоока, худорлявої статури. Волосся темне, до плечей – підстрижена під каре з чубчиком.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Всіх, хто міг бачити зниклу жінку, просять повідомити за телефонами Гарячої лінії поліції.

"Моя колишня сусідка в далекі 90 - ті, пам'ятаю її підлітком», - пише в коментарях під повідомленням киянка.

Нагадавши, Знай писав, що українці пропадають не тільки в мирних містах. статистику по зниклих безвісти людям посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їх тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима.