У Києві розшукують 11-річного хлопчика, який місяць тому пішов з дому і не повернувся. Про це повідомили у Службі розшуку дітей, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що роботи з розшуку дитини проводить Деснянське УП ГУ Національної поліції у столиці.

За інформацією правоохоронців, малолітнього Осипова Романа Анатолійовича 2009 року народження востаннє бачили 12 серпня 2020 року. Хлопчик покинув місце свого проживання та досі не повернувся. Зв’язку із дитиною родичі не мають, куди він міг піти – не знають.

Прикмети зниклого хлопчика: виглядає на 9-10 років, 120 сантиметрів зросту, худорлявої статури, світловолосий, зачіска середньої довжини. Особлива прикмета - на обличчі ямочки на правій щоці.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На момент зникнення був одягнутий у футболку білого кольору, білі шорти до коліна з червоними лампасами (смугами з боків). Взутий у кросівки синього кольору.

Усіх, хто володіє інформацією про місце знаходження дитини, просять повідомити до поліції.

Нагадавши, Знай писав, що українці пропадають не тільки в мирних містах. статистику по зниклих безвісти людям посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їх тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима.