Ці заправки приносять Кличку та “смотрящему” Денису Комарницькому мільйон гривен відкату щодня, заявив експерт з містобудування Віктор Глеба.

Звертаюсь до Володимир Зеленський Офіс Президента України та Міністерство екології та природних ресурсів України разом з...

Geplaatst door Глеба Віктор op Woensdag 9 september 2020

“Звертаюсь до Володимира Зеленського та до Міністерства екології та природних ресурсів разом з Іриною Верещук, Миколою Тищенко, Андрієм Пальчевським розібратись з тим, як виконуються доручення про контроль за обігом паливно-мастильних матеріалів в Україні”, - написав Глеба на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, що ще декілька років тому Кличко та КМДА звітували про демонтаж 350 незаконних газових заправок в місті Києві.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“А насправді мер Кличко просто демонтував конкурентів та розмістив АЗС своїх політичних друзів. Він кришує незаконні заправки разом з новим "смотрящим" по місту Києву Денисом Комарницьким. На проспекті Корольова, 8 торгує дизпаливом та бензином невідома фірма з немаркованим кіоском, наражаючи на небезпеку і автомобілістів і перехожих”, - зазначивексперт.

Також він закликав чиновників КМДА звернути увагу на благоустрій території на місцях незаконних заправок.

“Департамент містобудування та архітектури, Департамент міського благоустрою не бачать порушень благоустрою? Може Департамент земельних ресурсів чи КМДА надавали документи землекористування для розміщення АЗС? Чи в Києві можна з бочки на вулиці торгувати чим завгодно? Об'єкт підвищеної небезпеки класу наслідків СС-2 стоїть без документів, але продавець чорним налом бере плату за необліковані ПММ на окрузі Колі-котлети (прізвисько нардепа Миколи Тищенка. - Ред.) та стверджує, що з усіма "домовлено"”, - здивувався архітектор.

Також він закликав звернути увагу на цю ситуацію ЗМІ, зокрема - телеканал "Kyiv.Live".

“Цей ролик спеціально для вас, розслідувачі! Таких заправок по Києву десятки і вони щодня приносять банді "смотрящих" мільйон гривень "відкату". Шукаєте проблеми? Не бачите звідки поповнити бюджет столиці?” - заключив Віктор Глеба.