Неадекватну жінку пенсійного віку побачили у парку "Троєщина" у середу, 9 вересня.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише "Муніципальна варта".

Пенсіонерка бігала по алеях парку, задирала халат і демонструвала випадковим перехожим інтимні зони. На зауваження не реагувала, а на представника Муніципальної охорони - накинулася з кулаками.

Активісти викликали бригаду психіатричної допомоги, фахівці відвезли жінку на обстеження.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно. 57-річний Ален Кок страждає захворюванням, через яке його артерії злипаються, і з вечора п'ятниці він перестав їсти і пити. Він використовував свою долю, щоб спробувати внести зміни до французького закону про право на смерть, і оголосив, що буде транслювати свою смерть в прямому ефірі на Facebook.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз. Чоловік опинився в неосудному стані і стояв у вікні своєї квартири. Поліцейські спровокували потенційного самогубця на відверту розмову і вмовили його не стрибати.

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки. 16 серпня, близько 18 години, на вулиці Заводській, патрульним надійшов виклик "спроба самогубства". На лінію 102 небайдужі громадяни повідомили, що невідомий чоловік сидить на даху 10-поверхівки.