Мешканка Дніпропетровської області звернулася до киян із проханням допомогти в пошуках дешевого житла для сина-абітурієнта, а у відповідь отримала шквал критики на свою адресу. Відповідний пост вона опублікувала у групі «Ріелтори - зло. Оренда кімнати Київ, квартири, будинки, пошук співмешканців» в соціальній мережі Facebook.

«Шановні кияни! Прошу з розумінням поставитися до нашої потреби. Мій син став студентом КНУ ім. Т. Шевченка. Він-майбутній іt-шник і досить своєрідний хлопець. Не уявляє собі життя в гуртожитку серед сторонніх людей. Тому є потреба в окремій квартирі», - пише жінка.

«Якщо ви маєте житло, яке потребує ремонту і ви не плануєте його ремонтувати чи продавати найближчі 9 місяців, то хочемо запропонувати вам наступне. Ми готові сплачувати за будь-яку квартиру 2000 грн.+комунальні послуги. Вимоги до житла мінімальні: 2 спальні місця, 2 стола, 2 стільця, холодильник. Ми житимемо удвох. Все додаткове прийматиметься з захопленням! Чекаємо на пропозиції від майбутніх друзів, які допоможуть нам облаштуватися в Києві (ми-мешканці містечка Покров Дніпропетровської області)», - додала вона.

Однак замість пропозицій жінка отримала купу коментарів, у яких кияни критикували її намір жити із сином, а такожж запідозрили, що жінка просто має намір таким чином зекономити на житлі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Мені здалося, що автори пропонують допомогти з ремонтом за житло. Але ні», «Факультети кібернетики, радіофізики на ВДНГ, а не в центрі. Шукайте передмістя, в Києві за 2 тис. нереально знайти навіть кімнату. Я теж вчилася свого часу час в Шевченка і будучи киянкою щиро заздрила студентам, які живуть в гуртожитку», «Айтішник, який не вміє в соціумі? Ви з ним і на роботу потім будете ходити?», - пишуть кияни.

«Зігуючий астролог і едипова мати? Я так і не зрозуміла, у хлопця особливості розвитку, або це реально маман їде жити з синочком до Києва, щоб його хлопчики в гуртожитку не образили?», «Мама, вам треба їхати в гуртожиток і домовлятися, що хлопчика поселили одного в кімнату, також в КНУ є гуртожитки - готелі, в них буде трохи дорожче, але умови проживання краще», - зазначають коментатори.

«Це дійсно смішно. А хлопця, прям шкода. Біжи пацан, біжи! Бо будеш жити з матір'ю, до кінця днів своїх», «Як взагалі можна в Києві зняти окрему квартиру за 2.000 ??? Явно неадекватна жінка», «Ну так якщо такі фінансові труднощі, навіщо було робити в Києві? Або більше ніде немає факультетів айті? Чого всі в Київ лізуть? Київ ніколи не був дешевим. Скромніше треба бути, в інших містах оренда є набагато дешевше», - додають городяни.