У Києві дві спільниці займалися тим, що обпоювали чоловіків сильнодіючою психотропною речовиною та грабували їх. Про це йдеться у повідомленні спільноти «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, неподалік від залізничної станцієї «Дарниця» жінки запропонували незнайомому чоловікові розпити пляшку. Чоловік погодився, а коли під час посиденьок втратив увагу, жінки підсипали йому сильнодіючу психотропну речовину.

Жертва відчула, що їй недобре. У цей час жінки обшукали кишені потерпілого та відібрали у нього цінне майно - два мобільних телефона, готівку, банківські картки та золотий перстень.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чоловіка без свідомості госпіталізували. Згодом правоохоронцям вдалося знайти та затримати обох розбійниць.

Затримані виявилися раніше судимими за розбій та шахрайство рецидивістками. Їх помістили до СІЗО без права внесення застави.

«Прості клофелінниці, їх тепер по телеку покажуть, будуть не прості...», - коментують ситуацію кияни.

Нагадаємо, раніше Страшніше наркоманії: підлітки підсіли на "панацею", яка вільно продається в кожній аптеці

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Запоріжжі накрили смердюче кубло наркоманів - шприци і димедрол по всій школі

Також «Знай.ua» писав, що На Закарпатті водій ковтнув пакетик з наркотиками замість води