У Києві біля однієї зі шкіл сміттєві баки після 1-го вересня заповнилися свіжими букетами, які туди відправили педагоги. Про це повідомили в співтоваристві «Струни душі» в соціальній мережі Facebook.

Автор поста опублікувала фото сміттєвих баків, заповнених квітами, які ще не встигли зів'янути.

"Ось таку картину побачила сьогодні в сміттєвому ящику біля початкової школи.

Лежать свіжі букети від першокласників. Ось, будь ласка, вчать в школі, вчать в школі, вчать в школі... дорогі педагоги, Ви б дочекалися, коли букети зів'януть, тоді і викинули... Лежать свіжі...", - пише автор повідомлення.

Під постом розгорілися справжні баталії між тими, хто вважає подібний вчинок неприпустимим з боку педагога, і тими, хто готовий виправдати вчителів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Ось саме тому ми ходимо без них. І всім рекомендую більше не витрачатися", "Ось тому я зі шкільних років ніколи нікому не дарую квіти", " Просто немає слів! Педагоги перевелися вже? За вчинками оцінюється людина! Ганьба таким вчителям! Це огидний вчинок!» ,- вважають перші.

"Ніхто не має права вимагати, щоб його подарунком користувалися або раділи. Вчителі прийняли квіти? Прийняли. А далі мають право робити з ними, що хочуть», «дитині приємно подарувати вчителю квіти. І все. Яка різниця куди далі ці квіти підуть? Вони вже виконали свою місію. Ось 30 букетів Вам подарують-подивимося, що ви з ними робити будете, в метро з ними їхати? Або банки збирати щоб було куди в воду ставити? Що за драма...",- вважають інші.

Як повідомляв Знай.ua, психолог підготував українських батьків до епопеї "назад в школу" - з цими порадами карантин не страшний.