У Київській області, в населеному пункті Коцюбинське підлітки вирішили розважитися і вирушили на вокзал. Там один з них отримав травми, які можуть стати для дитини фатальними. Про це розповіли в Головному управлінні Національної поліції в регіоні.

Зазначається, що трагедія сталася на залізничній станції "Біличі". Там 14-річний хлопчик і його однокласник вирішили залізти на відчеплений вантажний вагон, що знаходився на запасних коліях на відстої. Діти піднялися на дах вагона, і потерпілий зачепився головою за провід, підключений до електричного струму з високою напругою. В результаті хлопчик отримав сильний удар і опіки більше половини площі тіла.

Його друг відразу ж кинувся до дорослих за допомогою. На вокзал викликали рятувальників, правоохоронців та медиків.

Лікарі констатували у дитини 60% термічних опіків тіла II-III ступеня, його терміново доставили в реанімаційне відділення місцевої лікарні. Медики намагаються врятувати життя хлопчика.

Правоохоронці проводять перевірку щодо батьків школярів, які опинилися в небезпечному місці без нагляду дорослих.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Прикарпатті кілька днів тому сталася трагедія. Підліток жорстоко розправився зі своєю сім'єю. Він убив діда і важко поранив бабусю. 1 вересня, близько 04: 00 ранку, в поліцію подзвонив 15-річний підліток, який зізнався, що скоїв вбивство. Інцидент стався в селі Бабче Богородачанського району. На місце події одразу виїхали правоохоронці. Сам молодий чоловік розповів, що йому стало нудно. Про це ж він писав у соцмережах і навіть хвалився вчиненим злочином, знімав сліди свого злочину.

Також Знай повідомляв, що в польській школі загинув 24-річний українець. Він працював з металоконструкціями і зачепив провід під напругою. Це, за версією слідства, стало причиною смерті молодого українця.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром у селі Орлівщина колишній депутат сільради вдарив підлітка викруткою у спину. Винуватцем події став шкільний сторож, у минулому викладач військової підготовки та депутат сільради.