Стало відомо про те, що жителям Київської області заборонили смажити шашлики в лісопаркових зонах.

Таким чином повідомляється, що заборону продовжено до 11 вересня, оскільки в Києві та області оголошено другий рівень пожежної небезпеки.

Інформація про це з'явилася на Укргідрометцентрі.

Тому, рятувальники просять українців дотримуватися всіх правил пожежної безпеки в лісах, парках, та інших відкритих територіях. Вони закликали бути максимально обережними з вогнем.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Саме до 11 вересня варто бути якомога більш акуратними, так як ймовірність подерла вкрай висока.

Нагадаємо про погоду. У середу, 9 вересня, в Україні встановиться тепла, навіть спекотна погода. Осінь поки і не думає вступати в свої права, традиційно поступившись нам трохи "бабиного літа". Свіжий прогноз опублікувала відомий український синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-канал. За її прогнозами, в цей день температура повітря в Україні прогріється від + 20 ° C до + 29 ° C.

"Цей антициклон-руки в сторони від Азорських островів через Португалію через Західну, Центральну Європу до Східної, в Україну. 9-го вересня в Україні скрізь-антициклон, суха сонячна погода", -- написала Наталка Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.иа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.