На київському Центральному залізничному вокзалі провідниця виштовхнула з вагона пасажира, який запізнився до відправлення. Чоловік не втримався і полетів головою під потяг. Відповідне відео було оприлюднено у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"Обережно, нецензурна лайка! Прикрий випадок стався на столичному вокзалі, який ледь не коштував життя чоловікові», - пишуть автори опублікованого відео. На кадрах-пасажир, який намагається потрапити в поїзд, що відходить, і чіпляється руками за поручні вагона.

Зверху над ним стоїть провідниця, яка з силою відштовхує чоловіка. Той втрачає рівновагу, падає, і його голова ледь не потрапляє під колеса поїзда. На допомогу чоловікові кинулися небайдужі громадяни.

Обережно, нецензурна лайка! Прикрий випадок стався на столичному Вокзалі, який ледь не коштував життя чоловіку

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 8 september 2020

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Який жах!!! Судити за таке треба!",- обурюються українці.

"Ми так дружаню на ходу запихали, покидали сумки, а потім виявилося «що поїзд переплутали", "Якщо був нетверезий і ліз", "Мені одному здається, що провідниця його вже знає? Знову хропітиме на весь вагон...", висловлюють свою думку інші коментатори.

Нагадаємо, що у Дніпрі двоє чоловіків перебігали дорогу в недозволеному місці, в слідстві чого один з них потрапив під колеса легковика.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі маршрутник відмовляється брати в салон пільговиків.

Також Знай.uа писав, що у місті Нікополь небайдужий маршрутник допоміг дітям, які переплутали автобус, дістатися до вокзалу.