У Києві стався великий вибух цистерни з газом. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Відзначається, що цистерна, в якій транспортували газ, вибухнула на території ТОВ «Бас холдинг», розташованого в Деснянському районі столиці.

За попередньою інформацією, вибух стався в результаті порушення техніки безпеки при проведенні зварювальних робіт.

Зазначається, що вибухнула газоповітряна суміш. В результаті інциденту 52-річний зварювальник, який проводив роботи, загинув. Його колега, який допомагав при роботах, доставили в лікарню – про його стан поки нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У правоохоронних органах вже озвучили версію, згідно з якою причиною вибуху є саме порушення правил техніки безпеки.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі медики борються за життя маленького хлопчика з опіками від окропу.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині діти прибігли до лікарні, що попросити про допомогу для мами, яку чоловік облив окропом.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові комунальники загинули, отруївшись парами аміаку. Під час ремонтних робіт на проспекті Гагаріна через порушення правил техніки безпеки на робочому місці загинули четверо працівників.