Столичний градоначальник Віталій Кличко заробив за останній літній місяць 47 тисяч 51 гривню. Такі дані повідомили в Київській міській державній адміністрації у відповідь на офіційний запит видання «Українські Новини».

Ніяких премій, надбавок і відпускних виплат Кличко не отримував, при цьому серпнева зарплата мера виявилася більше липневої, відзначають у виданні.

Заступники столичного голови також можуть похвалитися непоганими зарплатами , - у деяких виплати перевищили зарплату "шефа" - від 35 тисяч гривень до 63,4 тисяч гривень.

Найбільше отримав заступник голови КМДА Олександр Густєлєв - його зарплата досягла 63 тисяч 362 гривень, з яких відпускних – 8 тисяч 505 гривень, лікарняних, отриманих з Фонду соцстрахування – 15 тисяч 238 гривень, лікарняних з фонду зарплат – 5 тисяч 861 гривня.

Заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський заробив за серпень трохи менше начальника - 43 тисячі 81 гривню.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Заступник мера В'ячеслав Непоп отримав 46 тисяч 655 гривень, його колеги Петро Пантелєєв - 45 тисяч 224 гривні, і Марина Хонда - 34 тисячі 939 гривень.

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерка".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", Верещук зажадала розслідувати корупційні дії чинного міського голови Віталія Кличка та" наглядача " Дениса Комарницького.

Також "Знай.uа" писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".