94-річна Варвара Мацелла-відома в Києві майстриня, і нещодавно її побачили на одній зі станцій метро, де жінка продавала власноруч зроблених ляльок, щоб зібрати грошей на операцію.

Про це майстриня Оксана Білоус розповіла на своїй сторінці у Facebook і уточнила, що зустріла Варвару на "Площі Льва Толстого".

"Подумати тільки - людині 94 (!) року, на Варвари буде 95! А в планах дожити до 100! І виставку ще планує влаштувати свою! І про сім'ю лялечок розповіла! А якщо попросити, то і гумореску прочитає – не кожен сучасний актор так зможе", – пише Білоус.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Милі ляльки і безмежний оптимізм зворушили користувачів мережі. Багато поцікавилися, чи можна скинути грошей бабусі на карту.

На Львівщині подружжя всиновлюють хворих дітей і ставлять їх на ноги - "Потрібна любов". Так, окрім рідного сина, Оксана та Сергій Дадаки з Буська мають шістьох прийомних діток. Львів'яни всиновлюють діток з вадами розвитку і здоров'я (іноді дуже складними) і ставлять їх на ноги.

Районна влада багатодітній сім'ї не допомагає, та й вони до них не зверталися за допомогою. Наразі їх підтримує громадська організація «Турбота в дії». Цього року їм вперше дали для усіх діток безкоштовні путівки на відпочинок.

Варто відзначити, що п'ятеро дітей - ще не межа. У Рівненській області нещодавно на світ з'явився 19-й дитина в сім'ї Ковалевич. У свої 45 років жінка не хоче зупинятися на досягнутому.

Знай повідомляв, що на Франківщині горе-матір забула про п'ятьох дітей, яких у неї забрали.

Нещодавно Знай передавав, що молодий українець залишився один з трьома дочками і тепер шукає їм маму.