Стан Володимира Балуха, колишнього політв’язня Кремля, якого в РФ було засуджено за обвинуваченням у зберіганні боєприпасів і та нібито скоєння нападу на співробітника ФСВП, після недавнього побиття у Києві погіршився. Він впав у кому, повідомили у прес-службі партії експрезидента України Петра Порошенка «Європейська солідарність».

У політсилі заявляють, що «вимагають негайного розслідування і відповідей на питання, хто напав на Володимира Балуха». Також члени партії наголошують на необхідності встановлення всіх обставин зазначеного нападу.

«Ми не виключаємо, що причиною трагедії стали політичні погляди представника нашої партії і вимагаємо особистого контролю за розслідуванням міністра внутрішніх справ», — сказано в заяві.

Зазначимо, що Володимир Балух балотується на майбутніх виборах від «Європейської солідарності».

Про те, що Балуха в столиці побила російськомовна компанія за зроблене зауваження, стало відомо напередодні. Крім того, нападники його пограбували.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Активіста із важкою травмою голови прооперували, однак його стан лише погіршується.

Поліція порушила справу за статтею «розбій», нападникам загрожує до 15 років тюрми.

Нагадаємо, Балух відверто розповів, як над ним знущались в путінських катівнях

Як повідомляв портал Знай.ua, 7 вересня 2019 полонені українські моряки і в'язні Кремля повернулися в Україну.

Також Знай.ua писав, Сенцов жорстко проїхався по концерту до Дня Незалежності в Києві