Київська обласна адміністрація, Українська Асоціація операторів зв'язку "Телас" та мобільні оператори "Vodafone Україна", "Київстар", "lifecell" підписали Меморандум про співпрацю.

Про це йдеться в повідомленнях мобільних операторів.

Так, учасники планують разом покрити села і автодороги в Київській області зв'язком 3G і 4G, розвивати можливість підключення їх до швидкісного Інтернету. Також співпраця дає мобільним операторам доступ до об'єктів інфраструктури у Київській області під час будівництва мобільних мереж.

"Київська область - один з найбільших регіонів України, з населенням понад 2 млн людей. Щоб розвивати підприємництво, освітні та соціальні ініціативи, доступ до державних послуг, охорону здоров'я – нам потрібні сучасні мобільні технології", - заявив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Представники "Київстару" зазначили, що протягом найближчого року в області з'явиться ще 50 базових станцій. На сьогоднішній день оператор встановив півтори тисячі станцій "четвертого покоління", які забезпечують зв'язком та інтернетом 980 населених пунктів.

Трохи раніше клієнтів Vodafone розлютила якість зв'язку: "Підвищили плату, хоч би смс прислали". Українка поскаржилася на погану якість зв'язку мобільного оператора Vodafone при тому, що тарифи підвищують регулярно. За словами клієнтки, це відбувається навіть без попередження.

Нагадаємо, Київстар придумав, як спростити життя абонентам.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні зміняться правила для операторів і абонентів мобільного зв'язку, штрафи, спам і скарги.

Також Знай. ua писав, що українка показала дивну накрутку на тарифах Vodafone.