У вівторок, 8 вересня, під офіс Президента прийшли десятки українців, які вимушено переїхали з Донбасу після початку війни. У 2014 році Рада прийняла закон, який передбачає, що переселенцям будуть тимчасово виділяти безкоштовне житло, а далі - на пільгових умовах.

Війна на Донбасі йде сьомий рік, а житла люди не побачили досі і виявилися кинуті напризволяще.

Учасники мітингу принесли з собою транспаранти з написами "Карантин для ВПО - це залишатися вдома без дому" і "Доступне житло для ВПО".

Люди намагаються домогтися від держави фінансування програм, які забезпечать соціальним житлом людей, яких з власних будинків виселила війна.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше стало відомо, що Іван Пліш, нагороджений орденом "За мужність" під час Революції Гідності, був викликаний на допит через участь в мирній акції протесту проти свавілля глави поліції Львіської області Василя Віконського, що пройшла 20 серпня під Головним управлінням місцевої Нацполіції.

Нагадаємо, перестало битися серце відомого громадського активіста Сергія Скоробагатого, який був активним учасником та організатором багатьох громадсько-політичних акцій на Хмельниччині. Очолював Хмельницький окремий козацький курінь імені Івана Нечая. Активний учасник Майдану 2004 року та Революції Гідності.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Яніна Соколова не втрималася з приводу гучного виключення Гео Лероса з фракції "Слуга Народу": "Не відать тобі…".

Також "Знай.ua" писав про те, що актор Пашинін після повернення з АТО ледве зводить кінці з кінцями: "Я ніжна квіточка".