Стало відомо про те, що на Троєщину не планують проводити Швидкісний трамвай. Про це передавати Керівник КО " Київгенплан "Сергій Броневицький у пабліку"Генеральний план Києва".

Таким чином, повідомляється, що інформація про будівництво швидкісного трамвая в Києві на Троєщину не має ніяких снувань.

на Троєщину не планують проводити Швидкісний трамвай, фото: скріншот з відео

Керівник "Київгенплан" повідомив про те, що в пресі почала з'являтися інформація про те, що замість метрополітену там з'явиться Швидкісний трамвай. Пропонували прокласти лінію від вулиці Онора де Бальзака, продовжуючи через Подільський мостовий перехід.

Даний варіант вирішення транспортної проблеми, за версією керівника КО "Київгенплан", є неефективним.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Це недоцільно, так як максимальна пропускна здатність трамвая до 10 тисяч чоловік в чому, а ось метро до 48 тисяч чоловік.

До відкриття Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену міська влада пропонує організувати розвинену мережу автобусних маршрутів, які проходитимуть Подільським мостовим переходом. Пропонуються автобусні маршрути, які дозволять жителям Троєщини та Воскресенки доїхати до Подолу, Солом'янки, Печерська, пл.Льва Толстого, Лук'янівки на нових автобусах великої місткості.

Нагадаємо, що на Закарпатті в місті Чоп в рамках декомунізації з молотка пішов пам'ятник Володимиру Леніну, який викупили за шалені гроші.

Також повідомлялося, що звичайний киянин одного ранку зустрів у метро звичайну людину у футболці зі Сталіним. І це не дуже добре закінчилося для другого.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.иа", представники Російської Православної церкви зажадали "переселити" тіло Леніна з Мавзолею В інше місце.