Стало відомо про те, що депутат Київської ради захворів коронавірусною інфекцією. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що у депутата Михайла Будилова був виявлений коронавірус. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Друзі, прийшли результати тестування на COVID-19. Тест позитивний. Відчуваю себе добре, підвищеної температури немає....

Geplaatst door Михайло Буділов op Maandag 7 september 2020

У своєму пості Михайло Буділов пише, що тест прийшов позитивний, але при цьому, відчуває він себе добре, і підвищеної температури немає. Перестав відчувати смак і запахи, тому відразу ж побіг здавати тет.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

До слова, у Верховній Раді, як повідомив спікер Дмитро Разумов, коронавірусом захворіло 23 народних депутати, а також сім працівників Апарату Верховної Ради. Серед них і Юлія Тимошенко, у якої захворювання проходило у важкій формі. Вона ще не отримала позитивний тест, однак, йде на одужання.

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 140 479 випадків зараження. За добу зафіксували 2 411 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 63 546 пацієнтів. За останню добу видужало 940 осіб, 57 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комаровський порадив викладачам дієві способи профілактики Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, покрокові дії при підозрі на covid-19, в МОЗ поділилися докладною інструкцією.

Також Знай. ua писав, що інфекціоніст розповів, що чекає Україну в листопаді і чи закінчиться карантин.