Стало відомо про те, що в Києві заповнені лікарні на 40 відсотків. Назріває скандал.

Таким чином, повідомляється, що лікарні, в яких лежать пацієнти з коронавірусною інфекцією, заповнені на 40 відсотка. В обласній адміністрації відреагували на скандал після дзвінка сімейного лікаря в швидку допомогу.

Справа в тому, що диспетчер розповів лікарю, що йому нікуди покласти пацієнта, у якого запалення легенів. Результату тесту ще не було.

Того ж дня швидка допомога до нього все ж приїхала, однак, від госпіталізації він спочатку відмовився. Коли прийшов негативний аналіз на коронавірусну інфекцію, його поклали в обласну лікарню.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Лікар із запису працює в приватній лікарні, і крім журналістів до нього дзвонив також міністр охорони здоров'я. Через таку напругу лікар був змушений піти у відпустку.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 140 479 випадків зараження. За добу зафіксували 2 411 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комаровський порадив викладачам дієві способи профілактики Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, покрокові дії при підозрі на covid-19, в МОЗ поділилися докладною інструкцією.

Також Знай. ua писав, що інфекціоніст розповів, що чекає Україну в листопаді і чи закінчиться карантин.