Можливість мати громадянство відразу декількох країн, і при цьому втрачати українське, піднімався неодноразово. У 2020 році Міністерство закордонних справ спільно з парламентом почало розробку законопроекту про подвійне громадянство.

Про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив в ефірі "Радіо Свобода".

Глава відомства зазначив, що законопроект вже внесли до парламенту.

"Ви знаєте, що я є прихильником подвійного громадянства. За винятком громадянства держави-агресора. Ми працюємо з парламентом для того, щоб цей закон був прийнятий. Я вважаю, що це відповідає інтересам України. І ця норма давно назріла",- зазначив Кулеба.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Міністерство інфраструктури готує своєрідну переатестацію водіїв. У її рамках українцям доведеться повторно складати іспити з водіння. Проект відповідної постанови вже підготовлений. Слід зазначити, що іспити на права будуть здавати не всі водії, а лише ті, хто надає послуги з перевезення вантажів і пасажирів. Причому, раз на 5 років.

Також в Україні пропонує дозволити покупку або оренду нерухомості виключно через рієлторів, які повинні будуть обов'язково пройти іспити для кваліфікації, аби мати змогу займатися даним видом діяльності.

Нагадаємо, опубліковано "прайс" та умови соцдопомоги для українців.

Як повідомляв Знай.ua, Мінсоцполітики підтримає одиноких пенсіонерів, кому і коли належить допомога.

Також Знай.ua писав про те, куди телефонувати, якщо ви стали жертвою торгівлі людьми, опубліковані номери телефонів.