Стало відомо про те, що в Києві намагаються оскаржити щоденне виконання Гімну України в школах.

Таким чином, повідомляється, що позивач вирішив оскаржити рішення, яке передбачає виконання Гімну України в столичних школах на початку кожного дня.

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов до Київської міської ради Про визнання протиправним частково рішення №433/9512 від 30.07.2020 року «Про обов'язкове виконання Державного Гімну України в закладах загальної середньої освіти всіх типів і форм власності».

Серед інших вимог, вжити заходів забезпечення позову шляхом призупинення рішення Київської міської ради.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На даний момент суд вирішує питання наявності правових підстав прийняття забезпечення позову, а також відкриття адміністративної справи.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що уроки гуманного поводження з тваринами можливо будуть введені в школах, а співробітникам поліції будуть видані методички з правилами дій при жорстокому поводженні з братами меншими. Про це повідомляє GreenPost.

Читайте Знай в Google News!

Про це було розказано на прес-конференції про проблему безпритульних тварин Мариною Сурковою, яка виступає віце-президентом ВСГО "Асоціація зоозахисних організацій України".

Ця асоціація найближчим часом планує звернення до Міністерства з цього питання. Раніше школярів і вчителів зобов'язали виконувати гімн України перед уроками в закладах середньої освіти. Тоді рішення було підтримано 64 депутатами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Тернополем Каструля з окропом відправила в реанімацію 4-річного малюка – "Зварив себе живцем".

Як повідомляв " Знай.ІА", три дні народжувала мертву дитину - на Львівщині лікар-акушер піде під суд за недбалість.

Знай.ІА писав, що маленьких львів'ян чекає відверта розмова "про це" - вихователі червоніють і зубрять методички.