Стало відомо про те, що в Києві знову помічені величезні банди людей ромської національності.

Таким чином, повідомляться, що на сторінці Київ Оперативний з'явився ролик з ними.

Автор ролика запитав у них: "знову працюєте?", на що ті дали позитивну відповідь. При цьому, побачивши камеру, вони відразу почали тікати.

І таких банд бродить дуже багато, в пошуках легкої наживи.

Конкретна ця шукає людей на київському вокзалі з самого ранку, відео було знято близько 7: 00.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у вівторок, першого вересня, на київському вокзалі поліція почала працювати з людьми ромської національності.

Цілий день хлопці проводили профілактику і затримання за крадіжки на території Київського вокзалу.

Всього за один день було відправлено у відділення більше тридцяти громадян. Залишається сподіватися на те, що так буде відбуватися і далі, і вдасться вирішити це питання раз і назавжди.

У Києві останнім часом почастішали випадки грабежів ромами, і поліція нічого практично з цим не робила. Через кілька годин після затримання їх відпускали. Всьому виною дірки в чинному законодавстві.

Мабуть, зловити вдалося не всіх, так як вони продовжують здійснювати свою діяльність.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.иа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.иа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.