За минулу добу кількість хворих коронавірусом збільшилася на 240 осіб, шість киян померли від вірусу. Серед усіх українських регіонів - це найвищий показник.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Шестеро хворих померли. Всього коронавірус забрав життя 240 киян. На сьогодні в столиці вже 15 032 підтверджених випадки захворювання-19", - написав Кличко.

Так, за неділю коронавірусом захворіли: 102 чоловіки у віці 21 до 86 років, 123 жінки у віці від 18 до 93 років, 6 дівчаток від 1 року до 16 років, 9 хлопчиків від 4 до 17 років. Серед пацієнтів - 13 медичних працівників.

47 нових пацієнтів лежать в лікарні, всі інші знаходяться на самоізоляції, за їхнім станом лікарі стежать дистанційно. За минулу добу одужало всього 18 людей. В цілому вірус підхопив 4731 мешканець столиці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Найбільш "вірусними" виявилися Солом'янський( 36), Дарницький (33) і Деснянський (32) райони.

З понеділка, 7 вересня, в Україні почнуть діяти нові карантинні зони, які будуть дійсні 14 днів. Про це рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розповів міністр Кабміну Олег Немчинов у Facebook.

Нагадаємо, Польща змінила правила проходження карантину для українських заробітчан.

Як повідомляв Знай. ua, на Тернопільщині засікли порушників карантину-повна електричка "голих" і веселих.

Також Знай. ua писав, що у Хмельницьку мерію проник коронавірус, карантин без розмов.