В Одесі горе-матір зачинила у квартирі 3-річного сина і зникла на кілька днів.

Подробиці шокуючої історієї розкриває 24 канал у сюжеті.
Про те, що хлопчик сам знаходиться у квартирі, запідозрили сусіди з першого поверху, коли у них почала протікати стеля, оскільки малюк у пошуках води відкрив душ.

Відзначається, що дитину забрали працівники соцслужб із поліцейськими, витягнувши його через величезну діру в дверях. Коли поліція потрапили в квартиру, нещасна дитина сиділа під ліжком і від голоду жувала пакет із цукром. Хлопчик був брудний, змучений і весь у саднах.

В Одесі врятували трирічного хлопчика, скріншот відео 24 канал

В Одесі горе-матір зачинила трирічного сина в квартирі, фото: 24 канал

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

“У квартирі була антисанітарія, не було їжі. Це найстрашніше, що побачили працівники правоохоронних органів і соцслужби – дитина була брудна, ходила в туалет туди, де могла ходити”, – розповіла керівниця служби у справах дітей міськради Одеси Юлія Никандрова.

В Одесі горе-матір зачинила тригчного сина в квартирі, фото: 24 канал

За словами сусідів, мати дитини часто випиває і вживає наркотики, зараз вона на 5-му місяці вагітності – це вже третя її дитина. Крім Володі, якого мати часто залишає самого, у жінки є старша донечка, яку на виховання забрала до себе бабуся.

Сусіди не раз рятували хлопчика від горе-матері, фото: 24 канал

“Вона могла його залишити 8-місячного, покласти подушку, докласти пляшечку. Дитина весь час залишалася сама. Було таке, що він міг голий вибігти і бігати тут по вулиці”, – шокує розповіддю сусідка Олена.

Наразі хлопчик перебуває в дитячому будинку, соцпрацівники готують документи, щоб позбавити матір батьківських прав.

"Однак вона вже приходила в службу і вимагала повернути дитину. Суд відбудеться через місяць", - резюмують у соціальній службі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Все життя був сиротою: історія неймовірного "возз'єднання" сколихнула всю Україну

Як повідомляє портал Знай.uа, Побила, бо сирота: озвіріла львів'янка познущалася над студенткою, - ні бога, ні совісті

"Знай.uа" писав, що Сиріт били і ґвалтували: копи схопили покидька, який понівечив життя десятків дітей