Незадоволений пацієнт показав відео, чим годують хворих Covid-19 у Києві. Журналіст і блогер Андрій Луганський показав і прокоментував обід.

"Принесли обід:
- я так розумію каша вівсяна;
- сподіваючись;
- варене яйце;
- хліб.
- усе.

Я так розумію, що замість їжі для хворих, на гроші з антикоронавірусного фонду побудували дороги для передвиборної кампанії Зеленського", - прокоментував свій обід журналіст.

Чем кормят в больнице

Всем, кто спрашивал про еду в больнице для больных COVID Принесли обед: - я так понимаю каша овсяная; - чай; - вареное яйцо; - хлеб. - всё. Я так понимаю, что вместо еды для больных, на деньги из антикоронавирусного фонда построили дороги для предвыборной кампании Зеленского?

Geplaatst door Андрей Луганский op Vrijdag 4 september 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю, а також інфекціоніст, Андрій Александрін вважає, що навчальні заклади будуть закриті по всій Україні вже в кінці вересня, так як ситуація з коронавірусом буде погіршуватися щомісяця.

До того ж, лікар заявив, що зараз часто відбуваються внутрішньоколективні спалахи захворювання після того, як одна людина приходить на роботу, всіх заражає і лише через кілька днів отримує лабораторне підтвердження зараження коронавірусом.

У лікарні будуть звозитися безліч хворих і медичним працівникам належить вибирати з декількох лише одного, у кого шанси на одужання досить високі, і лікувати його.

Раніше портал "Знай.ua" писав Покрокові дії при підозрі на covid-19: у МОЗ поділилися докладною інструкцією

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський порадив викладачам дієві способи профілактики Covid-19

Також портал "Знай.ua" писав, що Лікарі розповіли про стан Філарета, православних закликали молитися за 91-річного Патріарха: "Просимо Господа..."