В Україні з 1 вересня почалося нове життя. Ну, мабуть, так вважає влада, яка поспішила розповісти про підвищення зарплат і пенсій українців. Правда, сума, на яку зросли виплати, нічого, крім сліз від сміху, не викликає.

Весь тиждень соціальні мережі вправлялися в придумуванні мемів і фотожаб, одна з них користується особливою популярністю.

На ній зображені коти, які обговорюють надбавки до зарплат і пенсій. Вони пропонують купити господареві "все, що захочеш". Так українці показують своє ставлення до чергової "подачки" від влади країни.

Нещодавно стало відомо, що в лада Києва незаконно підвищила тарифи на утримання прибудинкової території, тому кияни переплатили мільярди гривень, які їм мають повернути.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про це перед засіданням Окружного адміністративного суду заявив народний депутат від "Батьківщини", кандидат у мери Києва Олексій Кучеренко.

Нагадаємо, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "виховати універсальну рабсилу"