Дуже важлива дорожня артерія Києва - легендарний міст Патона - знаходиться в аварійному стані. Столична влада нарешті почне приводити його до ладу, початок робіт заплановано через два роки.

Про це йдеться в повідомленні "Київавтодору".

Два роки підуть на оформлення необхідної документації, після чого київська влада прийме офіційне рішення про реконструкцію і дасть на неї дозвіл. Скільки триватиме сама реконструкція, визначать під час розробки проекту.

Стало відомо про те, що в Києві знайшли спосіб, як можна позбутися від радянської символіки. Під ударом опинилася Батьківщина-Мати і міст Патона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Повідомляється, що в українській столиці в питанні про декомунізацію згадали Батьківщину-Матір, міст Патона, а також пам'ятник Щорсу. Там будуть поступово позбавлятися від радянської символіки.

Інститут демократичних ініціатив провів опитування, з метою з'ясувати, як українці ставляться до декомунізації, перейменування міст і вулиць. Судячи зі звіту, який опублікувала організація, багато українців не підтримують цей крок. Зокрема, 44% українців проти перейменування. Що стосується інших заходів, передбачених декомунізацією (заборона комуністичної символіки, демонтаж пам'ятників), жителі нашої країни в більшості ставляться до цього байдуже.

Нагадаємо, що на Закарпатті в місті Чоп в рамках декомунізації з молотка пішов пам'ятник Володимиру Леніну, який викупили за шалені гроші.

Також повідомлялося, що звичайний киянин одного ранку зустрів у метро звичайну людину у футболці зі Сталіним. І це не дуже добре закінчилося для другого.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.uа", представники Російської Православної церкви зажадали "переселити" тіло Леніна з Мавзолею d інше місце.