За перший тиждень вересня в Києві через зараження коронавірусом на дистанційне навчання перейшли дві школи. Також в 11 закладах навчатися з дому пішли 20 класів через інфікування дітей.

Про це під час брифінгу в п'ятницю, 4 вересня, заявив мер Києва Віталій Кличко.

Також він додав, що на карантин повністю пішли вже чотири дитячі садки: по одному в Оболонському, Печерському, Дніпровському та Деснянському районах.

Тільки за останню добу в столиці кількість хворих на коронавірус збільшилася на 319 людей, а це говорить про те, що ситуація не тільки не стабілізується, але, і сильно погіршується. Всього з початку епідемії в столиці зареєстровано 14477 випадків.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 130 951 випадків зараження. За добу зафіксували 2 723 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 60 613 пацієнтів. За останню добу видужало 937 осіб, 51 людина померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.