Для декого ранок п'ятниці в Києві почався оригінально. Перехожі на якусь хвилину перестали поспішати на роботу і навчання, коли побачили чоловіка, що вигулює свого вихованця. Собакою, кішкою, тхором і щуром в столиці вже нікого не здивувати, а ось свинею - поки ще можна.

Відео публікує Telegram-канал Kyiv News.

На ньому чоловік як ні в чому не бувало вигулює не маленького декоративного поросяту, а цілком собі здорову особину.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Причому робить це так незворушно, ніби поруч з ним йде лабрадор, їй-богу.

Нещодавно у Тернополі зоозахисники знайшли поліетиленовий пакет з трупами кошенят і кішок, які раніше жили в окрузі. Інцидент стався біля будинку по проспекту Степана Бандери 88.

Місцева мешканка виявила мертвих кошенят у чорному пакеті. Жінка розповіла, що тварини гинули болісною смертю, так як у них були відкриті роти. Це означає, що їх або отруїли, або задушили.

Нагадаємо, на Львівщині знайшли гараж з котами у клітках. У населеному пункті Стебник Львівської області, в орендованому гаражі виявили велику кількість кліток з котами.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у Харкові на всіх стовпах розвісили оголошення з інформацією про шкуродера. у листівці написали навіть місце проживання чоловіка і розповіли, що дана істота труїть котів і собак у дворах житлових будинків.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Хмельницькому молодь познущалася над твариною та виклала відео у vережу. Українці не пройшли повз і пообіцяли знайти їх зробити з ними теж саме.