Стало відомо про те, що в Києві затримали співробітника правоохоронних органів, який продавав наркотичні речовини. У нього був з собою іменний пістолет Віктора Януковича.

Таким чином, повідомляється, що тридцятирічний поліцейський був спійманий на гарячому, коли намагався продати кокаїн на суму в 70 тисяч гривень.

Затримала його прокуратура разом з Державним бюро розслідувань. Поле обшуку в його квартирі, вони вилучили величезну кількість наркотичних речовин, а також зброю. Боєприпаси. Крім того, у нього був знайдений і пістолет на ім'я Віктора Януковича.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Прес-служба прокуратури Києва повідомила, що поліцейський був затриманий у четвер, 4 вересня, коли намагався продати кокаїн на суму 70 тисяч гривень. Після затримання у нього було витягнуто близько сорока грамів цієї речовини.

Звідки у нього взявся іменний пістолет втікача Президента України Віктора Януковича ще належить з'ясувати.

Було таке зазначено, що це вже четверта закупівля співробітника правоохоронних органів. Перед цим було зроблено три оперативні закупівлі інших наркотичних засобів на суму 24 тисячі гривень.

Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі аптека постачає наркоманів "легальними" наркотиками-потрібно тільки кодове слово

Як повідомляє портал Знай.иа У Запоріжжі накрили смердюче лігво наркоманів-шприци і димедрол по всій школі

Також Знай.иа писав, що У Харкові копи поставили наркоманів "на лічильник" і зібрали сотні тисяч на " Lexus"