Стало відомо про те, що київські школи почали закривати на карантин. Кличко опублікував свіжі дані.

Таким чином, повідомляється, що мер Києва Віталій Кличко розповів про те, скільки вже шкіл перевели на дистанційне навчання у зв'язку з коронавірусною інфекцією.

Разом, дві школи. Києві повністю були переведені за дистанційне навчання, а також ще в 11 школах 20 класів залишилися також вдома. Про це на брифінгу заявити мер міста Віталій Кличко.

Також, на карантині опинилося відразу чотири дитячі садки, а саме в Деснянському, Печерському, Оболонському та Дніпровському районах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тільки за останню добу в столиці кількість хворих на коронавірус збільшилася на 319 людей, а це говорить про те, що ситуація не тільки не стабілізується, але, і сильно погіршується. Всього з початку епідемії в столиці зареєстровано 14477 випадків.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 130 951 випадків зараження. За добу зафіксували 2 723 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 60 613 пацієнтів. За останню добу видужало 937 осіб, 51 людина померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.