Боротьба з боржниками по комуналці обернулася масовим отруєнням. В одній зі столичних багатоповерхівок чоловік розлив хімічну речовину під сусідські двері. Рідина виявилася отруйною, і поширилася по всіх поверхах 25-поверхового будинку.

Про це йдеться в ефірі українського телеканалу.

Люди не могли вийти з квартир і виявилися буквально заблоковані їдким запахом: від нього паморочилася голова і ускладнювалося дихання.

Інцидент потрапив в приціл відеокамер, на кадрах мешканці швидко упізнали свого сусіда, який цілком міг таке влаштувати з почуття помсти.

Виявилося, киянин накопичив 8 тисяч боргу за утримання будинку і відмовлявся його виплачувати. На зборах ОСББ було вирішено обмежити боржника в користуванні загальними мережами. Після цього чоловік погасив борг, але, судячи з усього, затаїв на сусідів образу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Мститися вирішив безпосередньо голові ОСББ, чия квартира знаходиться на 23 поверсі. Мешканці будинку написали заяву в поліцію і вимагають розібратися: чоловіка вважають винним у хімічній атаці. Сам обвинувачений все заперечує, за його словами, він до отруєння ніякого відношення не має.

Нагадаємо, що у Львові вбивцю 40-річної жінки розшукали по гарячих слідах

Як повідомляв портал "Знай.uа", дніпрянина по-звірячому покалічили через телефон

Також, "Знай.uа" писав, що з 10-річною малятком жорстоко розправилися прямо біля будинку