Стало відомо про неадекватно з Києва, який заліз на дах багатоповерхівки і почав там голий стрибати.

Таким чином, повідомляється, що мабуть йому було зовсім нудно, і ні краплі не страшно,, так як один неакуратний рух, і він опинився б на асфальті, весь розмазаний.

При цьому, він не просто заліз на дах, але і ходив по поручнях, які встановлені прямо по краях. Варто відзначити, що поверхня досить слизька, і полетіти вниз досить легко.

Коли йому стало нудно ходити по перилах, він почав роздягатися. Все це сталося на Березняках.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Очевидці все зняли на камеру і опублікували в мережу. Ролики миттєво розлетілися по мережі, і набрали безліч різних коментарів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Тернополі на вулиці Степана Бандери місцева мешканка помітила чоловіка, який поводився неадекватно і стукав у двері. Вона викликала поліцію. Патрульні по прибуттю за вказаною адресою помітили голого чоловіка на козирку під'їзду.

Молодий чоловік був без одягу і говорив незв'язні слова. За попередньою інформацією він перебував у стані наркотичного сп'яніння. Щоб вилізти на козирок над під'їздом молодий чоловік розбив рукою скло, чим завдав собі тілесні ушкодження.

Варто нагадати, що у Запоріжжі сталася трагедія-жінка підпалила себе біля храму і померла від отриманих опіків.

Також Знай повідомляв, що в Одеській області підліток вчинив самогубство за мотивами власної книги.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі поліцейські і медики врятували чоловіка від смерті в петлі.