Відомого українського шоумена і віднедавна політика Михайла Поплавського помітили в популярному фастфуді. Відповідним відеороликом поділився Telegram-канал "Київ зараз".

Читайте Знай в Google News!

Михайло Поплавський незважаючи на свій поважний вік намагається завжди бути на одній хвилі з молодим поколінням. У його стилі запалювати з молодими студентками на сцені, спілкуватися зі студентами свого університету і навіть підхоплювати політичні мейнстрімі.

Нещодавно, шоумена помітили в одному з київських фастфудів Mcdonald's. Поплавський сидів у присутності особистого охоронця за одним зі столиків і з задоволенням поїдав своє замовлення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Такий вчинок Михайла розбурхав соціальні мережі. Багато хто подумав, що шоумен вирішив спародіювати президента Володимира Зеленського, який нещодавно засвітився зі своєю свитою в тому ж ресторані, тільки в Дніпрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Михайло Михайлович Поплавський опублікував чергове кумедне відео, на якому його можна побачити в незвичайному образі.

Як повідомляв портал Знай.иа, Михайло Поплавський заявив, що шанувальники незабаром почують нові пісні.

Також Знай.иа писав, що Поплавський заманює студентів після ЗНО "дикими танцями".