Про це пише «Голос»

Видання нагадує, що раніше Комарницький з Тищенком були помічені за передачею грошей в офіс президента.

"Здавалося б, за які такі "заслуги" Коля Оболонський носить грошики в ВП? Зараз пояснимо. Як вже неодноразово писали ЗМІ, Комарницький має безліч фіктивних фірм-прокладок, які самі нічого не виробляють, не будують, не надають послуги населенню, а створені з єдиною метою - дерибанити бабло зі столичного бюджету, тобто, з податків киян. Всю основну роботу, наприклад, з будівництва довгоочікуваного киянами Подільсько-Воскресенського мосту виконують реальні фірми-підрядники, вірніше, субпідрядники. А гроші з бюджету міста виділяються на покриття "витрат" саме фіктивній фірмі Комарницького "Еко-Буд-Трейд", який при цьому примудряється" кинути " не тільки простих киян, а й своїх субпідрядників. Вимиті таким чином з бюджету столиці гроші діляться потім між Кличком і Комарницьким", - стверджується в матеріалі.

Там говориться, що таким чином Денис Комарницький підсадив Віталія Кличка, "як наркомана", на великі гроші, які вони разом "напилюють" з бюджету Києва.

"А також наглядач знайшов для цих схем" дах " в самому офісі Президента, щоб ті робили вигляд, що не бачать фінансових афер Кличка співтовариші. І тепер зусиллями Комарницького Кличка-на гачку одночасно і фінансової залежності від "смотрящего", і допомоги від ОП. Наскільки ефективна ця допомога всі могли переконатися днями, коли активно критикує і викриває Кличка і Комарницького нардеп Гео Лерос був за наполяганням з ОП викинуть з президентської фракції "Слуга народу". Після такої демонстрації дієвості "даху", Кличко вже нікуди від Тищенка з Комарницьким не дінеться", - констатує ЗМІ.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Воно також нагадує основні віхи з біографії Дениса Комарницького.

"З 2008 року Комарницький став депутатом Київради, співголовою фракції "Блоку Леоніда Черновецького", куди потрапив завдяки зятю мера Леоніда Черновецького - В'ячеславу Супруненко. І понеслась! Була в портфоліо Комарницького і гучна афера із заволодінням великого пакету акцій "Київміськбуду", і рейдерське захоплення підприємства"Сяйво". Навіть відсидка в СІЗО була. Але непотоплюваний Комарницький за дивних обставин так і не сів, і, почекавши час, знову взявся за старе - злодійство, віджимання підприємств і злочинні схеми. І він дуже ДО РЕЧІ припав до двору Кличка, якому потрібна була "довірена" людина, щоб самому не світитися, але бюджет столиці "освоювати", - наголошується в статті.

Там також розповідається, яким чином Комарницький пов'язаний з Тищенком через його сестру Юлію та її чоловіка Германа Блінова, які мають відношення до управління фірмою "Еко-Буд-Трейд".

"Цікава деталь: зі своїх субпідрядників жадібний Комарницький також не забуває брати "відкати". Цікаво, а цими "відкатами" він ділиться з Кличком або нишком кладе в свою кишеню?"- резюмує видання.