Народний депутат Сергій Шахов буде балотуватися на посаду Київського міського голови від політичної сили «Наш край».

Про це політик повідомив у себе на сторінці у Фейсбук.

Друзі, в мене важлива для всіх новина! Я йду в мери Києва! Деталі прямо зараз в ефірі. Разом ми зможемо все!

Geplaatst door Сергій Шахов op Donderdag 3 september 2020

«Прийшов час нагадати нинішній київській владі, що Київ – це не лише великі об’єкти та новобудови. Столиця занепадає на очах. Це бачать туристи, наші іноземні партнери, українці з різних куточків України, відвідуючи столицю. Київ – найбагатше місто в Україні. Я переконаний, якщо наведемо лад у столиці – наведемо лад по всій країні.Вірю у киян! Вірю у «Наш край»! Вірю у нашу перемогу!», - заявив Сергій Шахов під час Всеукраїнського зїзду політичної сили «Наш край» в Києві, 3 вересня.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шахов зазначив, що йде на вибори «нагадати нинішній київській владі, що Київ – це не лише великі об’єкти та новобудови» і що «прийшов час повернути квітучий Київ, яким він має бути по праву».

Чинний нардеп також назвав свої пріоритети на посаді мера Києва у разі обрання: повний аудит застарілих об’єктів інфраструктури столиці, ремонт доріг, проблеми новобудов, переповнених шкіл та дитячих садочків.

Окрім цього, Шахов зазначив, що продовжить свою роботу на Луганщині.