Стало відомо про те, що в Києві зловмисники позбавили голови пам'ятник відомому поетові. Всі карти розкрилися.

Таким чином, повідомляється, що пам'ятник відомому поетові з Італії Данте Аліг'єрі, який був встановлений в Києві, знову постраждав від хуліганів. Про це повідомили на сайті КМДА.

Пам'ятник розташований на Володимирській гірці, в самому центрі столиці.

Вандали позбавили голови орла, якого встановили на монументі. Це вже не перший подібний випадок. У грудні минулого року з цим же пам'ятником сталося те ж саме.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У КМДА зазначили, що за благоустрій парку, а також за сам пам'ятник відповідає балансоутримувач. Незабаром співробітники правоохоронних органів складуть акт вандалізму, а також оцінять збитки, які цього разу завдали хулігани.

Коли йому почнуть відновлювати колишній вигляд-поки що невідомо.

Пам'ятник італійському поетові був встановлений на Володимирській гірці в 2015 році. Монумент знаходиться на перехресті вулиць Трьохсвятительської та Костьольної.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Кривому Розі невідомі навмисно псують дитячий майданчик, щоб діти там більше не грали. Детальніше про це розповіла місцева мешканка Анастасія Вітко на своїй сторінці в Facebook.

За словами дівчини, хтось навмисно псує дитячий майданчик, розташований на вулиці Ярослава Мудрого в Саксаганському районі Кривого Рогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Нікополь небайдужий маршрутник допоміг дітям, які переплутали автобус, дістатися до вокзалу.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром в селі Краснопілля озвіріла собака напала на маленьку дівчинку, покусавши їй все обличчя.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі діти закидають камінням міське та приватне майно.