Леонардо да Вінчі запам'ятали не тільки як геніального художника і дослідника, але і як неабиякого містика. Він залишив після себе стільки загадок, що світ ламає голову над їх розгадкою навіть через 500 років. Багато фахівців з творчості да Вінчі впевнені: в його працях зашифрована інформація, коли світ зануриться у вічну темряву.

Сабріна Сфорца Галіція, фахівець з дослідження історії Ватикану, заявила, що змогла розгадати пророцтво італійського генія.

За її словами, світ припинить своє існування в 4006 році. До такого висновку Галіція прийшла після того, як детально вивчила всі символи і знаки всесвітньо відомої картини "Таємна вечеря". Саме тут і ховається розгадка все, що сьогодні відбувається в світі і приголомшує його.

Дослідниця звернула увагу на символізм, яким полотно буквально прошито: 24 літери латинського алфавіту позначають не що інше, як 24 години на добу. Галичина вважає, що художник не випадково акцентував увагу на всьому, що пов'язано з цифрою три: на трьох групах апостолів, на трьох вікнах і так далі. Сабріна Галичина використала свої пізнання в астрології і з'ясувала: кінець світу настане на раніше, ніж 21 березня 4006 року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Саме в цей день у світі почнеться Великий потоп, який буде поглинати все навколо і забирати життя аж до 1 листопада. За прогнозом Леонардо да Вінчі, цей потім людству пережити не судилося.

Нагадаємо, що маленька дівчинка стала передвісником Апокаліпсису.

Як повідомляв портал Знай.uа, прибульці з Нібіру терміново летять на Землю.

Також портал Знай.uа писав, що осколки планети-ката мчать прямо на голови мільярдам людей.