Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський відреагував на виключення народного депутата Гео Лерос з фракції «Слуга народу» і назвав його «хабарником» і «зрадником країни». Пристрасті не вщухають.

Таким чином, президент говорить про те, що у нього немає і не буде ніякої реакції на хабарників і зрадників України, і йому все абсолютно немає діла до того, в якій політичній силі він перебуває. «Я досить відповів", - заявив Володимир Зеленський.

Інформаційні портали пишуть про те, що причиною такого рішення були фінансові махінації, якими керував народний депутат Гео Лерос.

Офіс генерального прокурора України вже порушив кримінальну справу проти народного депутата за фактом ухилення від сплати податків. Всього, за останній рік Гео Лерос заробив понад двадцять мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Джерела в офісі генпрокурора інформують, що Гео Лерос підозрюється в приховуванні джерел доходу, які можуть носити кримінальне походження.

Також відомо, що глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія назвав причини виключення народного депутата Гео Лероса з фракції, підкресливши, що Лерос був списочником, і якби він самостійно написав заяву, то втратив би мандат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Хабарник і зрадник країни": Зеленський висловився про Гео Лероса.

Як повідомляв Знай.иа, гучні казуси першого дня роботи парламенту- "ляпас" Зеленському і "ліжкова" сварка.

Знай.иа писав, Лерос звинуватив Зеленського в підпалі і назвав " порожнім місцем в історії".