Стало відомо про те, що на Ukrainian Fashion Week представили одяг для київських комунальників. Це не жарт.

Таким чином, повідомляється, що відразу чотири українських дизайнера розробили модель одягу для співробітників комунальних підприємств у Києві.

Показ відвідав мер столиці Віталій Кличко, самі комунальники, а також, в якості моделі на подіум вийшов сам Володимир Кличко. Про це передавати прес-служба мера Києва.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Місто ініціювало і почало втілювати проект для того, щоб всі в Києві мали ільний, а головне зручний робочий одяг.

Кличко розповів, що звернувся до оргкомітету Ukrainian Fashion Week з такою ідеєю.

Чотири українці дизайнера: Володимир Демчинський, Ядвіга Нетікша, Софія Русинович, а також Кирило Харитоновцев з радістю погодилися на це.

Так, кожен з дизайнерів підготував по п'ять моделей одягу - для працівників метро, швидкої допомоги, муніципальної охорони, «Київпастрансу» і «Київзеленбуду». Всього на подіумі представили 20 моделей уніформи. Це поки-зразки. Кожну з представлених моделей одягу можна буде адаптувати до реального життя і потреб працівників комунальних служб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "виховати універсальну рабсили"