Киянка розповів історію, яку їй розповів таксист. Все це сталося в Києві, столиці європейської України.

Таким чином, повідомляється, що про це на своїй сторінці в одній із соціальних мереж розповіла киянка Наташа Яремчук. Вона викликала таксі, за кермом якого був хлопець до тридцяти років. Він здався приємним, ввічливим, однак, було видно тугу в його очах

Ночью я вызывала такси в славном городе Киеве, столице европейской Украины. Таксист - молодой парень до тридцати лет,...

Geplaatst door Наташа Яремчук op Woensdag 2 september 2020

Як виявилося, він працює лікарем інтерном в одній зі столичних лікарень України. Спочатку добу він чергує, потім день працює в клініці, після чого ще ніч таксує в машині свого старшого брата. І так все по колу, кожен день.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Все через те, що його дитині потрібні памперси, а ще через тиждень медична конференція, на яку він хоче зареєструвати і поспати.

Але, проблема в тому, що вона платна, а де брати гроші чоловікові з сім'єю і зарплатою медика 3600-невідомо.

Тому, на цьому тижні йому доведеться таксувати ще три ночі.

Дружина його-теж лікар інтерн. І вона теж працює. Ночами, на комп'ютері, віддалено, в якійсь фірмі по набору персоналу.

Тому що їсти матері-годувальниці теж хочеться. А якщо, не дай Бог, пропаде молоко, то лікар навіть не уявляє, де взяти час на ще один підробіток.

Нагадавши, Знай писав, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про плани подальшого підвищення заробітних плат. За його словами, вже до 22 року очікується значне зростання середньої зарплати в Україні. Шмигаль вважає, що до 2022 року середній рівень зарплати по країні досягне 15 тисяч гривень.

Також Знай повідомляв, що на Закарпатті суттєво зросла кількість безробітних. Всьому виною коронавірус і закриті кордони. За останні 6 місяць області зареєстровано понад 10 тисяч безробітних, з початку року їх кількість зросла на 40%. В Ужгороді на 15% зменшилося виконання бюджетних надходжень і тенденція до погіршення.

Нещодавно Знай передавав, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль попередив про зростання курсу валют в Україні.