Стало відомо про те, що в столиці зникла Літня жінка. Діти вже не знають до кого звертатися.

Таким чином, повідомляється, що у вівторок, першого вересня, жінка пішла в поліклініку Генерального управління МВС України, яка знаходиться за адресою Майбороді, 19. Їй туди потрібно було за станом здоров'я.

Близько третьої години дня вона покинула її, однак, додому так і не повернулася. Про це розповіло співтовариство Київ Оперативний.

Внимание! #Розыск! Помогите, пожалуйста, найти маму! Вчера, 01.09.2020, пошла в поликлинику ГУ МВД Украины...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 2 september 2020

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кошелєв Тетяна Мойсеївна народилася 18 січня 1959 року. Була одягнена в чорну довгу сукню в білі горошок. Волосся у неї сиве, а на голові Біла Косинка. Із взуття у неї були туфлі човники.

Якщо хтось десь бачив, будь ласка, відгукніться.

Звертатися за цими номерами телефону: Кошелева Марія-099-136-73-27, Кошелев Олександр - 066-368-88-76.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Чернівцях завдяки пильності небайдужих громадян патрульні повернули додому 4-річного хлопчика. Дитина загубилася під час прогулянки.

26 серпня ввечері, на спецлінію 102 надійшло звернення від громадянки, яка повідомила, що виявила розгублену дитину. Хлопчик був без супроводу дорослих.

Правоохоронці виїхали на місце події. Жінка передала хлопчика патрульним.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що На Тернопільщині поліція розшукує хлопця у білій футболці: зник разом з " Жигулями"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "дитина зникла!"

Також " Знай.ІА " писав, що У Бердянську троє хлопчиків-сиріт втекли з санаторію, щоб не повертатися в дитячий будинок